Aktuelt


Brevutsendelse direkte fra din PC

God kundekommunikasjon har blitt enda viktigere i disse koronatider. Det har også blitt mer utfordrende å sende post, nå som færre har tilgang til kontoret og begrensede muligheter til å levere inn fysisk post..


Jobber du hjemmefra, men fortsatt har behov for å sende dokumenter eller faktura på post eller digitalt? Vi kan hjelpe deg med å løse denne utfordringen – send all posten direkte fra din PC. Vi har en løsning som printer, pakker og leverer til dine kunder for deg.

Slik sender du posten rett fra din PC

Så hvordan fungerer utsendelser av brev rett fra din PC? Svaret er Swipe - en ny løsning fra TietoEVRY, som er spesielt tilrettelagt for bedrifter med mindre og varierende volum av brev og faktura. Bedriften din kan med Swipe sende post til de digitale kanalene Digipost og eFaktura, eller i fysisk post.

Swipe er et digitalt postkontor, som sender dine brev både fysisk og digitalt. Noen tastetrykk så er din post er på vei til dine kunder. I tillegg kan du spare opptil 50% av dine portokostnader ved å bruke Swipe. Test din besparelse med vår Swipe Kalkulator her:

Swipe Kalkulator


Tre steg for å få sendt din post

1. Last ned Swipe på din PC
2. Last opp dokumenter som skal sendes ut
3. Velg kanalen du vil sende i

Du kan velge de kanalene som passer deg og dine kunder: Vipps eFaktura, Digipost eller per post! Swipe sjekker i hvilke kanal dine kunder er tilgjengelige og sender via den kanalen som er prioritert av deg.


Les mer om Swipe og prøv gratis her:

Prøv Swipe

Det er gratis å prøve Swipe, lett å ta i bruk og dere sparer både tid, penger og miljø fra første utsendelse! Ingen faste- eller etableringskostnader.

Hold deg frisk og trygg i stua og vi sørger for at dine brev og faktura blir levert til dine kunder.