Aktuelt


Effektiv arbeidsdag fra hjemmekontor


Det er ikke like enkelt å ha god kundekommunikasjon lenger. Vi har blitt vant til å jobbe fra stua og må tilpasse oss den nye arbeidsdagen.

Send brev og faktura fra hjemmekontoret

Jobber du hjemmefra, som mange av oss gjør, men fortsatt har behov for å sende dokumenter eller faktura på post eller digitalt? Når du jobber hjemmefra kan tilgang på smarte, digitale løsninger være en redning for å skape en effektiv arbeidsdag.

Vi kan hjelpe deg med å sende all post direkte fra din PC. Kun noen tastetrykk, så er din post på vei til mottaker. Du velger kanal - brev, Vipps Efaktura eller Digipost, så fikser vi resten. Vi har en løsning som printer, pakker og leverer til dine kunder for deg – Swipe.

Slik sender du posten rett fra din PC

Swipe - en tjeneste fra TietoEVRY, som er spesielt tilrettelagt for bedrifter med mindre og varierende volum av brev og faktura. Swipe er et digitalt postkontor, som sender dine brev både fysisk og digitalt. I tillegg kan du spare opptil 50% av dine portokostnader.

I Swipe kalkulator kan du beregne besparelser per post du sender.

Swipe Kalkulator

Det er gratis å prøve Swipe, lett å ta i bruk og dere sparer både tid, penger og miljø fra første utsendelse! Ingen faste- eller etableringskostnader.

Hold deg frisk og trygg i stua, vi sørger for at dine brev og faktura blir levert til dine kunder. Gjør din nye arbeidsdag mer effektiv!

Prøv Swipe gratis her: