Aktuelt


Kutt dine post-utgifter med 50% ved å bruke Swipe


Det kan være veldig kostbart og tidkrevende å tilby faktura via både digitale og analoge kanaler for mindre bedrifter. Så hvordan kan du digitalisere din kommunikasjon, levere gode tjenester til dine kunder, samt spare postkostnader? Vi har sett på denne utfordringer og kan med sikkerhet si at ved å ta i bruks Swipe, kan dere spare ca 50 000 NOK, estimert for 3000 brev månedlig .

Estimer dine besparelser

Det er ulike behov hos bedrifter og virksomheter rundt kommunikasjon med sine kunder. Brev, faktura, purringer, lønnslipper eller hva enn du ønsker å kommunisere, kan i dag sendes via flere kanaler. For å sikre gode kundeopplevelser, spiller dine kunders ønsker og behov en avgjørende rolle. De ønsker å selv velge om fakturaen skal komme via Vipps eFaktura, brev eller Digipost.

Sender din bedrift 100 brev i måned, blir besparelsen på ca 3300 NOK månedlig.
Her kan du teste vår Swipe kalkulator, som viser besparelsene dine, basert på antall brev dere sender.
Verdiene brukt for å kalkulere estimatet er basert på gjennomsnittlige kostnader. For en mer nøyaktig estimering, eller andre spørsmål om tjenesten, ikke nøl med å kontakte oss.

Swipe Kalkulator

Prøv Swipe gratis i dag

Det er gratis å prøve Swipe, lett å ta i bruk og dere sparer både tid, penger og miljø fra første utsendelse!

Stoffskiftforbundet er en av kundene som benytter Swipe:

"Vi har letet lenge etter en slik løsning, og heldigvis kom Swipe akkurat når vi trengte det. Dette er en perfekt løsning for oss som ikke har veldig store volum med fakturautsendelser.
Jeg ble ganske sjokkert når jeg skjønte hvor lett løsningen fungerer, nå tar det meg kun noen minutter i uken å få sendt ut fakturaer."

Amalie Tveit Pedersen,
Økonomi-, analyse- og administrasjonsansvarlig, Stoffskifteforbundet