Aktuelt


Slik blir din julekampanje en suksess


November og desember er en travel periode for marketing-, salg- og kommunikasjonsmedarbeidere. Julekampanjer skal sendes, og kundene skal fristes med spennende tilbud eller informasjon. Har du tenkt hvordan du best treffer dine kunder? Å treffe kunder i riktig kanal kan være avgjørende for at du skal lykkes med dine kampanjemål. Daglig blir vi bombardert med mye informasjon via kampanjer på epost og i sosiale medier. Det gjør at det blir vanskelig å få oppmerksomhet til kundene.

Hvor er dine kunder?

I 2019 får vi veldig sjeldent brev. Et julekampanjebrev kan oppleves for mange som en hyggelig overraskelse, og kanskje er det nettopp per post du skal sende årets informasjon?
Er dine kunder mer digitale, så kan du nå de via Digipost. Denne kanalen har høy troverdighet og det er veldig sjeldent vi får kampanjeinnhold i våre Digipost postkasser.

Send dine julekampanjer med Swipe

Valg av kommunikasjonskanal kan gjøres ganske enkelt med Swipe. Vi i Swipe vet nemlig i hvilken kanal dine kunder ønsker å bli kontaktet og hvor de er tilgjengelig. Swipe søker opp din kundeinformasjon mot de forskjellige kanalene, og levert i den kanalen vi finner dine kunder. Vi garanterer at brevet kommer frem på en av kanalene. Nå kan du være sikker på at du treffer dine kunder på riktig kanal.

Swipe er et digitalt postkontor, som sender dine brev både fysisk og digitalt. Noen tastetrykk så er dine julekampanjer på vei til dine kunder. I tillegg kan du spare opptil 50% av dine portokostnader ved å sende ditt kampanjeinnhold via Swipe.

Test din besparelse med vår Swipe Kalkulator her:

Swipe Kalkulator

Skal du sende ut årets siste fakturaer?

Swipe hjelper deg også med å sende faktura via de digitale kanalene Vipps eFaktura og Digipost, eller om ønskelig per post. Alt skjer elektronisk direkte fra din PC. Du kan være sikker på at faktura blir levert til riktig mottaker og du får betalt raskt.

Prøv Swipe gratis her: